Your Team. Our Drive.

Het team achter Teamdriver bestaat uit gedreven professionals, die de teamsamenwerking binnen teams willen verbeteren zodat ze betere resultaten boeken.

Wil je van onze expertise gebruik maken?
Stel je vraag via aandeslagmet@teamdriver.nl
of bel naar +31 (0) 70 – 30 11 604.

An Geenen | Sr Adviseur en Expert bij Teamdriver

Wil je ook Teamdriver Expert worden?
Neem dan contact op via an.geenen@teamdriver.nl

Teamdriver Experts

De Teamdriver Cirkel is zowel eenvoudig alsook complex. Hoewel de 4 kwadranten en 16 uitdagingen relatief eenvoudig te begrijpen zijn, ligt er een gedegen diepgang onder de cirkel.

De Teamdriver Experts doorgronden de gelaagdheid van het Teamdriver Instrument en kunnen dit toepassen op verschillende teams en teamopdrachten. Ze begeleiden jouw team graag bij het vertalen van Teamdriver op jullie situatie.

Teamdriver is ontwikkeld als instrument om teams beter te laten samenwerken, met het oog op betere, meetbare resultaten.

De mens is een sociaal wezen. En de samenleving vraagt om concrete resultaten. Of je nu kijkt naar kinderen op de basisschool of naar volwassen in hun werk of vrije tijd, de kans is groot dat je een groep mensen samen ziet. Als deze groep samen iets wil bereiken (een gezamenlijk doel stelt), ontstaat een team. Een team dat goed samenwerkt, boekt resultaat.

Bij Teamdriver geloven we dat vooruitgang enkel mogelijk is door de mens, in teamverband. Het formeren van teams is de meest natuurlijke vorm van mensen om zichzelf te organiseren. Teams, die goed samenwerken, maken het verschil in de wereld. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. (Afrikaans spreekwoord)

Of je als team wilt bouwen aan een meer duurzame wereld, een nieuw product op de markt wil brengen of je eigen processen beter wil stroomlijnen, Teamdriver faciliteert jouw team om effectieve oplossingen te creëren voor de uitdaging waar jullie voor staan.

Hoe het begon

Geboeid door de uitdagingen waar teams tegenaan lopen, startte Raimo van der Klein een zoektocht naar de mechanismen die aan samenwerken in teams ten grondslag liggen. Deze zoektocht ging de breedte in en liep langs (Oosterse) filosofie, theorieën over veranderen, innovatie, transformatie, creativiteit, levenscycli, natuurkunde, gedragswetenschappen en veel meer.

Tijdens deze zoektocht ontdekte hij dat teams bij het detecteren van obstakels, het bedenken van een oplossing, het bouwen aan succes en het bestendigen van resultaten, telkens een universele cirkel van uitdagingen doorlopen. Ook werd duidelijk dat, doordat mensen verschillen in hun talenten en competenties, ze juist meer of minder energie krijgen bij de verschillende fasen en uitdagingen in deze universele cirkel.

Na een diepgaand onderzoek van een drietal jaar, is in 2016 de eerste, Engelstalige versie van het instrument Teamdriver gelanceerd. Vanaf het prille begin stond de samenhang tussen de verschillende invalshoeken centraal:

Om een volgende stap in de ontwikkeling te realiseren, is Teamdriver begin 2021 overgedragen aan Need2Change en in een Nederlandstalige versie op de markt gebracht. Wij geloven namelijk dat taal in onderlinge samenwerking een belangrijke rol speelt en dat genuanceerde communicatie het makkelijkste verloopt in je eigen taal. Wij willen zoveel mogelijk teams in Nederland en Vlaanderen met Teamdriver helpen betere prestaties neer te zetten en meer plezier te halen uit de samenwerking! Raimo van der Klein blijft verbonden aan Teamdriver als Teamdriver Expert.

Aan de slag

Your Team, Our Drive

We gaan graag ook met jou en je collega's aan de slag om jullie samenwerking naar een hoger niveau te tillen, met het oog op betere, meetbare resultaten.

Dat kan bijvoorbeeld in een online traject, een fysiek traject of een combinatie van beiden. We vertellen je graag meer over hoe een traject met Teamdriver eruit kan zien, wat het kost en wanneer we kunnen starten.

error: Beveiligde content