Super dat je je wilt verdiepen in wie we zijn en waarom we in Teamdriver geloven!

Teamdriver is een instrument van Need2Change. Need2Change is een organisatieadviesbureau. Wij helpen organisaties in hun ontwikkeling zodat zij succesvol worden en/of blijven.

In praktijk zijn we binnen die organisaties veelal bezig om gedragspatronen te signaleren en bespreekbaar te maken. Het succes van een organisatie is immers in grote mate afhankelijk van de manier waarop mensen samenwerken. In feite zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van teams.

We zien dat veel teams worstelen om succesvol te zijn. Iedereen werkt hard om resultaten te behalen, maar het lukt niet altijd. Teams zijn te vaak groepen individuen met elk met uiteenlopende drijfveren en geen routekaart om hen te vertellen waar ze heen moeten en wat ze moeten doen. We zien dat teams door die realiteit worden gedwongen om middelmatige resultaten te accepteren. Wij vinden dat een verspilling van menselijk potentieel. Wat als we dat kunnen oplossen?

Wij geloven dat Teamdriver een oplossing biedt!

Enkele jaren geleden is Teamdriver in Engelstalige vorm ontwikkeld door een team zeer gedreven professionals. Maandenlang hebben zij gestudeerd en gesproken over verandermanagement, innovatie, organisatietheorie, lean, agile, scrum, Theory U, psychologie, biologie en zelfs oosterse filosofie. Zij reflecteerden op hun eigen ervaringen. Zij dachten na over hoe zij met teams werkten. Uiteindelijk zagen zij een patroon ontstaan dat uitlegt wat verandering is en hoe mensen in verandering werken. Een patroon hoe mensen zichzelf organiseren in teams en samenwerken om verandering door middel van projecten te bewerkstelligen. Teamdriver is uit deze zoektocht ontstaan.

Het model

Wij hebben het model van hen overgenomen en vertaald in het Nederlands. Wij geloven namelijk dat taal in samenwerking een belangrijke rol speelt en dat genuanceerde communicatie het makkelijkste verloopt in je eigen taal. Wij willen zoveel mogelijk teams in Nederland met Teamdriver helpen betere prestaties neer te zetten en meer plezier te halen uit de samenwerking!

Op zoek naar een betere samenwerking in jouw team?
Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op.

© 2020 TEAMDRIVER | WEBSITE BY CRCL

error: Beveiligde content